bot_img  
  top  
   
  back  
 
 

nieuws

Covid

juli 2022​

Het was te verwachten maar Covid is helaas nog niet helemaal verdwenen. Hoewel we inmiddels gestopt zijn met het handen desinfecteren bij binnenkom​st, en de ouders weer voorzichtig naar binnen komen om hun kind op te halen, komen ons weer steeds meer gevallen van Covid ter ore. Daarom hebben we ons scherm weer geplaatst en houden we weer gepaste afstand als dat mogelijk is. We houden de situatie goed in de gaten. Mochten er veranderingen zijn dan zullen we dat op onze website melden en zullen we de ouders hiervan persoonlijk op de hoogte stellen.

Geslaagd!

juli 2022

Al onze leerlingen die dit jaar hun eindexamen hebben behaald, hartelijk gefeliciteerd!

Lockdown 

​16 december 2020

Vanaf vandaag tm 18 januari 2021 is een lockdown aangekondigd voor het gehele onderwijs. Dit houdt voor ons in dat we weer zo veel mogelijk online zullen gaan lesgeven in deze periode. Voor de lessen die op de Dr. Willem Dreesweg worden gegeven gelden vanzelfsprekend de​ Covid regels zoals we die de afgelopen maanden ook al hadden ingevoerd. Bij twijfel wordt aangeraden contact op te nemen met de desbetreffende begeleider.


Covid 19

Augustus 2020  
 
Ook wij werden in maart verrrast door de snelle verspreiding van Covid 19 . Het was even aanpassen maar vanaf maart dit jaar gingen een aantal van onze collega's online. Na enig wennen van beide kanten  bleek het online werken goed te gaan zonder dat de kwaliteit van de lessen daarmee in het gedrang kwam. Komend schooljaar zullen we opnieuw online lessen verzorgen en we hebben de lesruimtes ​aangepast zodat zowel onze leerlingen als wijzelf veilig kunnen lesgeven. 


Nieuwe collega!

September 2018

Karin Kloostra is onze nieuwe collega bij Jan Steen. Welkom Karin!

Personele verandering

juli 2017

I.v.m. pensioen gaan twee van de boegbeelden van Jan Steen ons helaas verlaten. Hans Klinkhamer was er bijna vanaf het ontstaan van de stichting bij en werkte zo'n 30 jaar bij Jan Steen. Hij heeft honderden middelbare scholieren met succes naar hun eindexamen geholpen. Noor Steinweg werkte 24 jaar bij ons. Met haar eindeloze geduld heeft ze vele leerlingen in het Basis Onderwijs en in het Voortgezet onderwijs met succes begeleid. We wensen beide heel veel geluk en plezier met alles wat ze verder zullen gaan doen.


Dyscalculie-onderzoek

juni 2017

Claire Coombes deed de afgelopen jaren al alle dyslexie- en intelligentie-onderzoeken bij onze stichting maar vanaf nu zal ze ook dyscalculie-onderzoeken voor haar rekening nemen. Hier zijn we heel erg blij mee!

Verhuisd

23 oktober 2016
Afgelopen maandag, in de herfstvakantie, zijn we verhuisd van ons oude vertrouwde pand in de Majoor Fransstraat naar de nieuwe locatie aan de Doctor Willem Dreesweg 8. Het was een enorme klus om alles goed over te krijgen maar het is gelukt! We zien er naar uit onze leerlingen daar vanaf maandag 24 oktober weer te mogen ontvangen.