bot_img  
  top  
   
  back  
 
 

aanmelden

De intake van het basis onderwijs bestaat uit een (verkort) pedagogisch didactisch onderzoek van uw kind. Aanmelden is heel eenvoudig en kan op de volgende manieren: 

BASISONDERWIJS:
 
Telefonisch of per mail 
U kunt ons bellen op telefoonnummer 020 - 647 11 52 of u stuurt een mailtje naar: katja@stichtingjansteen.nl  Zij belt u dan z.s.m. terug​. In het telefonisch contact wordt besproken waar  u uw kind voor wilt aanmelden. Aan de hand van deze informatie wordt bepaald of er een (verkorte) intake nodig is of niet.  Vervolgens wordt er zo nodig een afspraak gemaakt voor een (verkorte) intake. De intake voor het basisonderwijs wordt gedaan door drs Katja Bles, orthopedagoog en remedial teacher.

U kunt hier het aanmeldingsformulier downloaden,  daarna kunt u het uitprinten, invullen en meenemen naar de intake. De Engelse versie is hier te downloaden.

Via het aanmeldingsformulier
U kunt ook het aanmeldingsformulier ingevuld naar ons opsturen. Zodra het bij ons binnen is wordt u gebeld om een afspraak te maken voor een intake. U kunt het formulier opsturen naar:

Stichting Leerlingbegeleiding Jan Steen  
Binderij 7a             
1185 ZH Amstelveen

Alle info over de intake staat verder vermeld onder het kopje 'Procedure' en dan 'Intake'. Kosten van de intake staan vermeld onder het kopje ''Financiën' .

VOORTGEZET ONDERWIJS

Telefonisch, per mail of via het aanmeldingsformulier 
Bij het VO is het kennismakingsgesprek gelijk aan de intake. Hierin wordt doorgesproken wat onze werkwijze is en aan welke vakken gewerkt moet worden. De intake voor het voortgezet onderwijs wordt uitgevoerd door Karel Vlieger.  De intake van het VO duurt meestal ongeveer een uur. U kunt uw zoon of dochter aanmelden per telefoon of per e-mail: Karel@stichtingjansteen.nl. Of u kunt het aanmeldingsformulier downloaden, invullen en opsturen naar bovenstaand adres. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen voor een afspraak. Alle informatie over de intake voor het VO is eveneens te vinden onder de kopjes 'Procedure' en dan 'Intake'.

Mocht u niet in staat zijn het aanmeldingsformulier zelf uit te printen, dan kunt
u dit telefonisch bij ons aanvragen. Wij sturen u het formulier dan toe.​​​